Verkoopstyling

DSC00575_4907

Wilt u uw woning verkopen? Het gaat bij het verkopen van uw woning om de juiste presentatie. Een onderscheidende presentatie! Dit is mogelijk met verkoopstyling. Geurende koffie met appeltaart en een mooie bos bloemen op tafel zijn niet voldoende om een potentiele koper te overtuigen. Er komt veel meer bij kijken.

Bij een verkoopstyling kijkt Flikontwerp met een geoefend oog naar uw woning en inrichting. Uw woning moet rust en eenheid uitstralen; een neutrale ruimte waar lichtval belangrijk is, een ruimte die veel sfeer uitstraalt. Kleuren, meubels en verlichting zijn zoveel mogelijk op elkaar afgestemd. De bewoner is niet herkenbaar in de woonruimte. Depersonificatie heet dat met een mooi woord. Alles om uw huis zo goed mogelijk te doen uitkomen. De juiste interieurstyling doet wonderen.

Het is niet altijd te vermijden dat uw woning leeg komt te staan. Dat maakt het verkopen niet gemakkelijker. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van gestylde woningen binnen drie maanden is verkocht. Op uw verzoek style ik uw leegstaande woning met tijdelijk gehuurde meubels, gordijnen en accessoires. De verkoopbaarheid van uw woning wordt hiermee zeer vergroot.

Het zou toch heel fijn zijn als uw woning ook snel verkocht wordt. Een zorg minder zou ik zeggen.