Schuurwoning in het buitengebied

Schuurwoning in het buitengebied

Buiten

Ze houden van de natuur en daarom wonen ze ‘buiten’. Samen met hun vier kinderen. Hun mooie schuurwoning hebben ze laten bouwen op de plek waar ooit haar ouders een boerderij hadden. de cirkel is rond. De woning is aardbevingsbestendig gebouwd.

Binnen

De benedenverdieping heeft veel ramen. Hierdoor kunnen ze van alle kanten dieren voorbij zien komen. Verder kijken ze uit over de landerijen en kunnen ze genieten van de vier seizoenen.

De voorwaarden: Buiten is belangrijk, dus geen meubel voor de ramen. Industriële stijl gecombineerd met een landelijke stijl en niet te strak. Gebruik van kleur maar niet hard en aandacht voor de natuur.   Tenslotte: niet te veel gebruik van hout. Ook vroegen ze mij iets te bedenken om in de keuken boodschappen te kunnen noteren, zoals bijv. schoolbordverf op de muur.

Het advies bestaat uit een indelingsplan, een meubelplan, een verlichtingsplan, accessoires en kleur. Voor in de keuken een vlak met schoolbordverf gecombineerd met een plaat van kurk. Dit om de werkjes van de kinderen kwijt te kunnen.

Ze zijn blij met het resultaat. Buiten is naar binnen gehaald. Een mooie indeling met nieuwe stoere meubels met natuurlijke materialen.  Accessoires en mooie verlichting en subtiel gebruik van kleur.