Tineke Flik

Wie ben ik?

Mijn naam is Tineke Flik. Ik ben een gediplomeerd interieurstylist die vanuit haar gevoel werkt. Vormen, lijnen en structuren raken mij. Niet alleen uit de natuur maar ook door mensenhand gevormd. Ik probeer ze in mijn ontwerpen terug te laten komen. Daarnaast zijn mijn interieurontwerpen functioneel, origineel en sfeervol. Zij kenmerken zich door subtiel kleurgebruik en een bijzondere toepassing van materialen!

Ik sta vaak op Wonen en Co de Beurs, waar ik interieuradvies geef. Ook geef ik regelmatig kleuradvies voor Histor en Flexa  bij Gamma en/of Karwei.

Om een goed plan te kunnen maken vind ik het belangrijk om mijn opdrachtgever te leren kennen en te ontmoeten in zijn/haar eigen woonomgeving. Een goed luisterend oor is hierbij zeer belangrijk. Elk mens is uniek en daardoor wordt ook elk interieurontwerp uniek.

Naast interieuradvies  en ontwerp, kunt u ook voor vastgoedstyling en interieurfotografie  bij mij terecht. Voor beide ben ik gecertificeerd. U wilt toch ook met de minste inspanning de meeste kijkers trekken?

 

Tineke FlikTineke FlikTineke Flik  Tineke Flik

Portretfoto Annet Vegter fotografie