Hoe werkt Flikontwerp-interieuradvies?

Veranderen is leuk maar een verandering moet altijd een verbetering zijn!
Flikontwerp interieuradvies

Flikontwerp is een bureau voor interieuradvies en interieurontwerp in het noorden van het land: Groningen, Friesland en Drenthe. Flikontwerp heeft de focus op het inrichten van ruimten op kleinere schaal, zoals woonruimten, maar ook bedrijfsruimten.
Unieke interieurontwerpen die met passie en enthousiasme tot stand komen. Functioneel, comfortabel, sfeervol en origineel heeft Flikontwerp hoog in het vaandel. Van concept tot uitvoering: voor elke vraag komt Flikontwerp graag voor u in actie. Gun uzelf een woonomgeving waarin u zich altijd thuis voelt of een inspirerende werkomgeving waarin u het beste uit uzelf kunt halen.


Lid van BNS Crisp

Oriënterend gesprek

Het oriënterende gesprek ook wel intake genoemd gebeurt in uw eigen woon- of werkomgeving. We bespreken uw wensen en de (on)mogelijkheden van uw verzoek. Kleur, sfeer en stijl komen aan bod, maar ook wat u niet wilt. Zo komen we tot een programma van eisen. Ook hoor ik graag op welke wijze ik u kan helpen in uw zoektocht. Ten slotte bespreken we het minst leuke maar wel belangrijk voor de opdracht: het budget dat u wilt besteden. Mondt het gesprek uit in een opdracht, dan verrekenen we de kosten aan het eind van de rit.

Wilt u veranderingen op kantoor of in uw bedrijfsruimte?
Op uw verzoek maak ik een conceptueel ontwerp dat ik vertaal naar een realistisch en functioneel plan.

Na het oriënterende gesprek en met uw instemming begin ik aan mijn uitdaging om u uiteindelijk geweldig te laten zeggen.

De kosten van een oriënterend gesprek/intake bedragen € 35.